Privatfly

Din private adgang til Verden

 

Aarhus Air Taxi arrangerer private flyrejser til både privatpersoner, erhvervsfolk og virksomheder. Privatfly er både for dem, som skal til møde og for dem, der måske ønsker at kombinere forretninger og fritidr. Det kan være at et forretningsmøde i Moskva skal følges op med en storbyferie i London eller en skiferie i Courchevel. Måske ønsker du bare at booke et privatfly til en weekendtur? Det er helt op til dig.

 

I privatfly fra Aalborg, Aarhus, Odense, København til lige hvor du vil

 

Flyrejsen går lige fra og til, hvor og hvornår du vil. Du bestemmer selv takeoff. Aarhus Air Taxis service gælder alle døgnets 24 timer og vi løser opgaver over alt i hele Verden.

 

Leje af privatfly

 

Vi stiller privatfly og privat charterflyvning til rådighed, hvor der er plads til dig og dine venner eller kollegaer. Vi arrangerer de mindre ture med en eller to personer, men også større selskaber med plads til 20 personer eller måske 200. Med et privatfly kommer du nemmere og hurtigere ud i Verden. Læn dig tilbage og nyd turen. Vi arrangerer nemlig det hele.

 

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan tilrettelægge vores service efter lige netop dit behov.

 

Vil du købe dit eget privatfly til den rigtige pris? Vi assisterer og rådgiver

 

Overvejer du at anskaffe dig dit eget privatfly, så assisterer Aarhus Air Taxi dig gerne som flybroker. Vi har mange års erfaring og indsigt i flymarkedet, og du kan derfor forvente professionel rådgivning og service. Vi hjælper dig med at navigere og overskue markedet af muligheder og tilbud. Vi guider dig til at investere dine penge i lige netop det det fly, der matcher dig og dit behov bedst.

 

Dit fly – vores ansvar